• ПН.-ПТ. 09.00 - 18.00
  • СБ.-ВС.

As Metal 10BM1500 ШАРОВАЯ ОПОРА

Характеристики

ALPINA ALPINA/B6 (E36)
BMW BMW/3 (E36), BMW/3 Compact (E36), BMW/3 Touring (E36), BMW/3 кабрио (E36), BMW/3 купе (E36), BMW/Z3 (E36), BMW/Z3 купе (E36)
ШАРОВАЯ ОПОРА